Dakkapellen

Een dakkapel is een verlenging van uw thuis. Het plaatsen van een dakkapel creëert dan ook extra leefruimte en geeft een kamer een hele nieuwe uitstraling. Soms kan een dakopbouw zelfs het verschil maken tussen verhuizen of thuisblijven. Of het geeft juist uw kind die extra ruimte voor een groter bed of een bureau om aan te studeren. Misschien kunt u met en dakkapel die kleine ruimte omtoveren tot een praktijkruimte of een persoonlijke sportkamer.

Prefab

Bouwbedrijven zijn gespecialiseerd in het plaatsen van prefab dakkapellen van de hoogste kwaliteit. Een prefab dakkapel is een dakkapel, die aan de hand van de metingen bij u thuis uitvoeren, bij een dakkapelbedrijf in de werkplaats in elkaar gezet wordt. Vervolgens vervoeren zij het dakkapel naar u toe en plaatsen ze die in een snel tempo.

Hierdoor hebt u minimaal last van werkzaamheden bij u in huis. Dit betekent:

  • minder rommel
  • minder mensen over de vloer
  • minder lang last van bouwgeluiden
  • eerder genieten van uw nieuwe dakkapel

Het fijne aan dit systeem is dat de dakkapel binnen zeer korte tijd gemaakt kan worden en binnen een dag geplaatst. De dakkapel wordt casco opgeleverd. Uiteraard kan indien u dat wenst de dakkapel ook volledig afgewerkt opgeleverd worden.

Wat kost een dakkapel?

Afhankelijk van de afmeting, hoe u de dakkapel opgeleverd wilt hebben en uw overige wensen wordt er een passende berekening gemaakt. Hiervoor kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen of contact opnemen.

Enkele voorbeelden van geleverde dakkapellen hieronder: